ΔΗΛΩΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ Α’ ΚΥΡΙΑΚΗΣ

Θέλω να ευχαριστήσω όλους τους συμπατριώτες μας που προσήλθαν στις κάλπες και ανανέωσαν με την ψήφο τους την εμπιστοσύνη τους στον πραγματικά ανεξάρτητο και αδέσμευτο συνδυασμό μας, που στηρίζεται αποκλειστικά και μόνο στους πολίτες της Γορτυνίας, χωρίς κομματικές ή άλλου τύπου πλάτες. Θέλω επίσης να συγχαρώ όλους ανεξαιρέτως τους υποψηφίους του συνδυασμού που άντεξαν σε πιέσεις και παρεμβάσεις, που έγιναν σε πολύ μεγάλο βαθμό αυτή τη περίοδο, και πέτυχαν ένα αποτέλεσμα που είναι αναστρέψιμο την επόμενη Κυριακή.

Η πληθώρα των συνδυασμών επέτρεψε την έκφραση της ψήφου διαμαρτυρίας, αλλά και την εκλογή υποψηφίων που δεν θα ήταν δυνατή αν επικρατούσε η πόλωση που επεδίωξαν οι δύο συνεταιρισμένες παρατάξεις της αντιπολίτευσης. Η συνένωσή τους χωρίς αρχές και πρόγραμμα, με σκοπό την λαφυραγώγηση της Γορτυνίας, αποκρούστηκε από τους ψηφοφόρους, παρά τις ανήθικες και αντιδημοκρατικές μεθόδους τους, παρά τις παρεμβάσεις κομματικών και άλλων παραγόντων.

Η Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών έχει σχέδιο για την ανάπτυξη της Γορτυνίας, έχει ορατό έργο και έχει πρόγραμμα για τη νέα θητεία. Απευθύνεται σε όλους τους εκλεγμένους συμβούλους και όλους τους συμπατριώτες που έχουν στο επίκεντρο της δράσης τους την Γορτυνία, αλλά όχι σε αυτούς που περιμένουν να ζήσουν από αυτήν. Εχει αποδείξει με την μέχρι τώρα διοίκηση του δήμου τις δυνατότητες που ανοίγονται για τον τόπο μας με την συνεργασία, είτε με τις ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου, είτε με τις κοινές δράσεις με φορείς και συλλόγους.

Συνεχίζουμε μαζί, με βάση τις αρχές μας και το πρόγραμμά μας, με δημοκρατικό και ανοιχτό στην κοινωνία διάλογο, με την κατάθεση απόψεων και προτάσεων για τις δράσεις μας στη νέα θητεία. Την επόμενη Κυριακή θα ψηφίσουμε ενωμένοι, χωρίς κομματικές και οικονομικές δεσμεύσεις, χωρίς συμφωνίες κάτω από το τραπέζι, με μόνο κριτήριο το συμφέρον του τόπου και των πολιτών του.

Η Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών είναι η παράταξη που εγγυάται την συνεργασία όλων για την Γορτυνία που αξίζει σε εμάς και στα παιδιά μας!

Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος
Υποψήφιος Δήμαρχος Γορτυνίας