• Featured entry

Αγαπητές φίλες, αγαπητοί φίλοι

Ανταποκρινόµενοι µε υπευθυνότητα στην τιµητική σας εντολή αναλάβαµε την διοίκηση του νέου καλλικρατικού ∆ήµου Γορτυνίας και δροµολογήσαµε µια νέα πορεία για την Γορτυνία, παρά την δύσκολη συγκυρία µέσα στην οποία εφαρµόστηκε η διοικητική µεταρρύθµιση. Χάρη στην δική σας εµπιστοσύνη ανατρέψαµε νοοτροπίες, πολιτικές και πρακτικές που είναι υπεύθυνες για την σηµερινή κατάσταση και φέραµε στο προσκήνιο την κοινωνία και τις ζωντανές δυνάµεις του τόπου µας.

Πετύχαµε πολλά και µπορούµε να πετύχουµε περισσότερα, µε την συµµετοχή σας, συνεπείς στις αρχές µας, πέρα από στενά κοµµατικά όρια και χωρίς οικονοµικές εξαρτήσεις και δεσµεύσεις. Βάλαµε γερά θεµέλια, οργανώσαµε και προγραµµατίσαµε, χωρίς τυµπανοκρουσίες αλλά µε ορατά αποτελέσµατα, την προσπάθειά µας για την ανασυγκρότηση και αναγέννηση της Γορτυνίας.

Συµµετέχω στις εκλογές της 18ης του Μάη, ως πρώτος µεταξύ ίσων, ως επικεφαλής ενός πραγµατικά ανεξάρτητου συνδυασµού, διευρυµένου και µε έµπειρα και µε νέα πρόσωπα,  µε επιστήµονες, µε βιοτέχνες, µε αγρότες και εργαζόµενους, που είναι πρώτα απ’ όλα ενεργοί πολίτες, µε καθηµερινή παρουσία και δραστηριότητα στην περιοχή, που θα είµαστε δίπλα σας και την εποµένη των εκλογών.

Ζητώ και πάλι την εµπιστοσύνη σας και σας καλώ να στηρίξετε ενεργά την κοινή µας προσπάθεια για έναν ∆ήµο που θα είναι στην υπηρεσία κάθε πολίτη, χωρίς διακρίσεις. Η πόρτα του ∆ηµαρχείου θα είναι ανοιχτή για όλους όσους θέλουν να συµµετέχουν, για όλους όσους µπορούν να προσφέρουν, µε ήθος, µε γνώση και ανιδιοτέλεια. Μοναδικός µας αντίπαλος είναι τα προβλήµατα του τόπου.

Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιµες, γιατί για να ξεπεράσουµε τις δυσκολίες και να αντιστρέψουµε την πορεία της Γορτυνίας δεν αρκούν τα µεγάλα λόγια, η φιλία και η συµπάθεια. Η συγκυρία απαιτεί υπευθυνότητα, εµπειρία, γνώση, αποφασιστικότητα και ενθουσιασµό. Η ψήφος µας πρέπει να είναι αποτέλεσµα ώριµης σκέψης και βεβαιότητας ότι επιλέγουµε τους ανθρώπους που µπορούν να κάνουν πράξη τα οράµατά µας για τη Γορτυνία που αξίζει σε µας και στα παιδιά µας!

Σας καλώ να ψηφίσετε την Παγγορτυνιακή Συµµαχία Πολιτών
από την πρώτη Κυριακή! Γιατί κάθε ψήφος µετράει!

Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος
Υποψήφιος ∆ήµαρχος Γορτυνίας