Αγαπητές Φίλες, Αγαπητοί Φίλοι

Ανταποκρινόμενοι με υπευθυνότητα στην τιμητική σας εντολή αναλάβαμε το 2011 την διοίκηση του νέου καλλικρατικού Δήμου Γορτυνίας και δρομολογήσαμε μια νέα πορεία για την Γορτυνία, παρά την δύσκολη συγκυρία μέσα στην οποία εφαρμόστηκε η διοικητική μεταρρύθμιση. Χάρη στην δική σας εμπιστοσύνη, που ανανεώθηκε το 2014, ανατρέψαμε νοοτροπίες, πολιτικές και πρακτικές που είναι υπεύθυνες για την σημερινή κατάσταση και φέραμε στο προσκήνιο την κοινωνία και τις ζωντανές δυνάμεις του τόπου μας.

Βάλαμε γερά θεμέλια, οργανώσαμε και προγραμματίσαμε, χωρίς τυμπανοκρουσίες αλλά με ήδη ορατά αποτελέσματα, την κοινή μας προσπάθεια για την ανασυγκρότηση και αναγέννηση της Γορτυνίας. Με συνέπεια στις αρχές μας, πέρα από στενά κομματικά όρια και χωρίς οικονομικές εξαρτήσεις και δεσμεύσεις, συνεχίζουμε μαζί. Με εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του τόπου μας, με γνώση των προβλημάτων, με τεκμηριωμένες και υλοποιήσιμες προτάσεις, μπορούμε να πετύχουμε πολλά, μαζί με τις ζωντανές δυνάμεις της τοπικής κοινωνίας και των απανταχού Γορτυνίων.

Συμμετέχω στις εκλογές της 26ης του Μάη, ως πρώτος μεταξύ ίσων, ως επικεφαλής ενός πραγματικά ανεξάρτητου και ανανεωμένου συνδυασμού, διευρυμένου και με έμπειρα και με νέα πρόσωπα, με επιστήμονες, με βιοτέχνες, με αγρότες και εργαζόμενους, που είναι πρώτα απ’ όλα ενεργοί πολίτες. Με σχέδιο για την ανάπτυξη της Γορτυνίας, με καθημερινή παρουσία και δραστηριότητα στην περιοχή, που θα είμαστε δίπλα σας και την επομένη των εκλογών.

Ζητώ και πάλι την εμπιστοσύνη σας και σας καλώ να στηρίξετε ενεργά την κοινή μας προσπάθεια για έναν Δήμο που θα είναι στην υπηρεσία κάθε πολίτη, χωρίς διακρίσεις. Εχουμε εξασφαλίσει τους πόρους για να βελτιώσουμε το επίπεδο της ζωής στον τόπο μας. Η πόρτα του Δημαρχείου θα είναι ανοιχτή για όλους όσους θέλουν να συμμετέχουν, για όλους όσους μπορούν να προσφέρουν, με ήθος, με γνώση και ανιδιοτέλεια. Μοναδικός μας αντίπαλος είναι τα προβλήματα του τόπου.

Οι εκλογές αυτές είναι κρίσιμες, γιατί για να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες και να αντιστρέψουμε την πορεία της Γορτυνίας δεν αρκούν τα μεγάλα λόγια, η φιλία και η συμπάθεια. Η συγκυρία απαιτεί υπευθυνότητα, εμπειρία, γνώση, αποφασιστικότητα και ενθουσιασμό. Η ψήφος μας πρέπει να είναι αποτέλεσμα ώριμης σκέψης και βεβαιότητας ότι επιλέγουμε τους ανθρώπους που μπορούν να κάνουν πράξη τα οράματά μας για τη Γορτυνία που αξίζει σε μας και στα παιδιά μας!

Σας καλώ να ψηφίσετε την Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών από την πρώτη Κυριακή!

Γιατί η σύνθεση του νέου Δημοτικού Συμβούλιου θα καθοριστεί από την πρώτη Κυριακή!

Χρειάζομαι αξιόπιστους συνεργάτες στην διοίκηση του Δήμου! Κάθε ψήφος μετράει!

Γιάννης Σπ. Γιαννόπουλος

Κατβάστε εδώ το μήνυμα του Υποψήφιου Δημάρχου Γορτυνίας