Καπογιάννης Παναγιώτης

ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΤΡΟΠΑΙΩΝ

Καπογιάννης Παναγιώτης

Υποψήφιος Δημοτικός σύμβουλος Δήμου Γορτυνίας, με τον συνδυασμό «Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών» και επικεφαλής τον Γιάννη Γιαννόπουλο.

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στις Ράχες Γορτυνίας σε μια από τις πιο μεγάλες και γνωστές οικογένειες της περιοχής. Παντρεμένος με την Γεωργία Ξυλιά, με την οποία έχουμε δύο παιδιά, την Κωνσταντίνα και τον Περικλή. Εργάστηκα σκληρά σε όλη μου την ζωή και τώρα πια, ως συνταξιούχος θέλω να συνεχίσω να προσφέρω στη τοπική αυτοδιοίκηση Γορτυνίας. Από το 1983 έχω διατελέσει Πρόεδρος της κοινότητας Ραχών, στη συνέχεια, κοινοτικός και δημοτικός σύμβουλος του δήμου Γορτυνίας, έως και σήμερα. Έχω επίσης διατελέσει πρόεδρος του αγροτικού-δασικού συνεταιρισμού Ραχών. Έχω παλέψει σκληρά ως πρόεδρος του Συνδικαλιστικού πρωτοβάθμιού συλλόγου Εργαζομένων Υπουργείου Γεωργίας Νομού Αρκαδίας για τα δικαιώματα των εργαζομένων και των συναδέλφων μου.

Αγαπητοί συμπατριώτες, σας καλώ, να μου εμπιστευτείτε την ψήφο σας, για να συμβάλω ενεργά στα προβλήματα του δήμου μας, με την πολυετή εμπειρία που διαθέτω στα θέματα της τοπικής αυτοδιοίκησης, για την ανάπτυξη του τόπου μας. Όλοι μαζί με τις σκέψεις, τις ιδέες και τις προτάσεις μας, να δημιουργήσουμε ότι καλύτερο για εμάς και τα παιδιά μας.

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6977954752

Posted in: