Διαμαντοπούλου-Τρουπή Μαρίνα

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΡΑΙΑΣ

Μαρίνα Διαμαντοπούλου-Τρουπή
Πτυχιούχος Οικονομικών Επιστημών
Αντιδήμαρχος  Δήμου Γορτυνίας (Παιδείας , Αθλητισμού, Πολιτισμού, Τουρισμού & Κοινωνικών Υπηρεσιών)
Σέρβου Γορτυνίας
Τηλ. 6972748131
e-mail : magio.diam@gmail.com
site: m-diamantopoulou.blogspot

Καταγωγή:  Κοκκινοράχη (Μπούζα) Ηραίας  Γορτυνίας
Διαμονή:  Σέρβου Ηραίας Γορτυνίας.
Σπουδές: Εξατάξιο Γυμνάσιο Τροπαίων,  Οικονομικό Τμήμα  Νομικής Σχολής Αθηνών.
Εργάστηκα στον ιδιωτικό τομέα ως υπεύθυνη λογιστηρίου. Είμαι παντρεμένη με τον Νίκο Τρουπή, τραπεζικό υπάλληλο από το χωριό Σέρβου, κι έχω δυο γιούς 30 και 23 ετών.
Από το 2011 υπηρέτησα με πάθος και αγάπη και  χωρίς ίχνος τοπικισμού τον Δήμο Γορτυνίας, από την θέση της αντιδημάρχου, με αρμοδιότητες στην Παιδεία, Πολιτισμό, Τουρισμό, Κοινωνικές Υπηρεσίες , όπως και με τις κατά τόπον αρμοδιότητες στις Δ.Ε. Δημητσάνας και Τρικολώνων . Επίσης ως Πρόεδρος των Σχολικών Επιτροπών και ως μέλος της Οικονομικής Επιτροπής.
Υπήρξα εισηγήτρια πολλών θεμάτων στο Δημοτικό Συμβούλιο που αφορούσαν τις αρμοδιότητες που μου είχαν ανατεθεί από τον Δήμαρχο κ. Ιωάννη Γιαννόπουλο.
Δεν έχω ουδεμία απουσία από τις συνεδριάσεις του Δημοτικού Συμβουλίου και μόνο μία από την συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής.
Δραστηριοποιούμαι στους  πολιτιστικούς συλλόγους: Σύλλογος Αρκάδων Ιλίου, Σύνδεσμος Σερβαίων, Σύλλογος Κοκκινοραχιτών, Ορειβατικός Όμιλος  «Η Γκούρα». Αρθρογραφώ στην προσωπική μου ιστοσελίδα http://m-diamantopoulou.blogspot.gr/, και στην σελίδα www.kokkinorachi.gr