Μητροπούλου-Λιακοπούλου Λαμπρινή (Νούλη)

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΗΡΑΙΑΣ

Ονομάζομαι Λαμπρινή (Νούλη) Μητροπούλου- Λιακοπούλου. Γεννήθηκα στην Αθήνα και είμαι κόρη του Κανέλλου Μητρόπουλου με καταγωγή από τη Λυσσαρέα Ηραίας. Είμαι σύζυγος του Ηλία Λιακόπουλου από το Σαρακίνι Ηραίας και μητέρα τριών εξαιρετικών παιδιών εκ των οποίων τα δύο είναι φοιτητές και η μικρή μου, μαθήτρια Γυμνασίου.

Από πολύ μικρή ασχολήθηκα με την πώληση καθότι οι γονείς μου είχαν εμπορικά καταστήματα και μετά το  Λύκειο τελείωσα σχολή Ιδιαιτέρων Γραμματέων ενώ παράλληλα ασχολήθηκα με το marketing πωλήσεων σε μεγάλη  πολυεθνική εταιρία καλλυντικών,  θέση την οποία κατέχω  μέχρι και σήμερα.

Παρόλο τον περιορισμένο ελεύθερο χρόνο μου προσπαθώ να δημιουργώ και να βοηθώ σε οποιονδήποτε τομέα μου ζητηθεί. Σήμερα είμαι γραμματέας του Συλλόγου Απανταχού Σαρακιναίων Ηραίας και ειδική γραμματέας του Φυσιολατρικού Ομίλου «Η Γκούρα».

Τώρα καλούμαι να συμμετάσχω  στα κοινά του Δήμου ως Δημοτική Σύμβουλος και θεωρώ ότι από αυτή τη θέση θα μου δοθεί η δυνατότητα μαζί με την «Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών» με Δήμαρχο το Γιάννη Γιαννόπουλο να βοηθήσουμε στο μέγιστο τον τόπο μας που τόσο πολύ μας έχει ανάγκη. Πιστεύω πως σ’ αυτές τις εκλογές πρέπει να βάλουμε στην άκρη τις πολιτικές μας διαφορές και να ψηφίσουμε ανθρώπους που έχουν ψυχικά αποθέματα και γνώσεις για να υπηρετήσουν την τοπική κοινωνία και το Δήμο μας. Σας καλώ όλους να ενωθούμε και να μονιάσουμε για το καλό του τόπου μας. Κανένας δεν μπορεί να σηκώσει μόνος του έναν βράχο. Όλοι μαζί όμως θα τα καταφέρουμε!

 

Με εκτίμηση

Νούλη Μητροπούλου- Λιακοπούλου

Posted in: