Μπακάλη Αικατερίνη

ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ – ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΚΛΕΙΤΟΡΟΣ

Είναι καιρός και η δική μου γενιά να συμμετάσχει στην όλη προσπάθεια της Χώρας, από όπου μπορεί ο καθένας μας.
Έτσι αποφάσισα να κατέβω και εγώ με την Παγγορτυνιακή Συμμαχία Πολιτών, μετά από πρόταση του κ. Γιάννη Γιαννόπουλου βλέποντας τα έργα της προηγούμενης θητείας του και της διοίκησής του και μελετώντας τις προτάσεις του για την νέα θητεία είπα το ναι στην κοινή προσπάθεια.

Λέγομαι Μπακάλη Κατερίνα και κατάγομαι από τη Μουριά Γορτυνίας γνωστή και ως Συριάμ του πρώην Δήμου Κλείτορος. Κόρη του Νικολάου Μπακάλη του Σταύρου, του δραστήριου μέλους του Συλλόγου των Απανταχού Μουριωτών.

Είμαι Ηλεκτρολόγος Μηχανικός, Διπλωματούχος του Πολυτεχνείου Πατρών. Εργάστηκα στον ΟΤΕ – δίκτυα επικοινωνιών- και στον ιδιωτικό τομέα στην  Εταιρεία Πλαίσιο, όπου είχα αναλάβει το ηλεκτρονικό Marketing , την επίβλεψη του κυρίως ιστότοπου, την διαχείριση των Social Media και τις εφαρμογές SAP.

Έχω επίσης ασχοληθεί και ως Τεχνικός Παραγωγής σε μεγάλη Βιομηχανία του Ιδιωτικού Τομέα αλλά και με την καινοτομία τόσο σε επιστημονικό επίπεδο όσο και σε επίπεδο πραγματικής οικονομίας, όπου σε συνεργασία με τον Μη κυβερνητικό Οργανισμό Γεώραμα, διαχειρίζομαι και υλοποιώ εθελοντικά Ευρωπαϊκά Προγράμματα.

Είναι η συμμετοχή στην προσπάθεια που μετράει για να μπορείς μετά να ζητήσεις ευθύνες.

 Συμμετέχω! Εσύ???

Posted in: